Een hardewener bodempje met crème au beurre, zelfgemaakte frambozenconfiture, een dun laagje biscuit, frambozenbavaroise en is mooi afgewerkt met eiwitschuim. Aantal personen: 10.
Deze taart is opgebouwd uit lagen Hazelnoot progressschuim, moccacrème en vanillebiscuit. Bovenop zijn overheerlijke slagroomsoesjes overgoten met pure chocolade en Kerstdecoratie.
Deze taart bestaat uit een macaronbodem met een laagje crème au beurre met daarop een plakje luchtige biscuit. Vervolgt door heerlijke crème patissière en framboosjes, slagroom en huisgemaakte frambozenconfiture. De zijkant is bedekt met slagroom en aangezet met pure chocoladevlokken. Bovenop een mooie spiegel van Ganache.
Deze taart bestaat uit een macaronbodem met een laag luchtige chocoladebiscuit met een vleugje Kersenlikeur. Een laag slagroom met zelfgemaakte frambozenconfiture en kersjes. De zijkant is bedekt met slagroom en aangezet met pure chocoladevlokken. Het taartje is gedecoreerd met een randje slagroom met in het midden heerlijke kersen.
Heerlijk Frans desembrood gemaakt van biologisch meel, water en zeezout uit Bretagne op basis van onze 60 jaar oude moederdesem. Gewicht: 720 gram. Dit brood is niet verkrijgbaar op maandagen.