Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug gaan

  Samenwerking Bakkerij Voncken en Bakkerij Mennens

  19 sep 2023

  Samenwerking Bakkerij Voncken en Bakkerij Mennens

  Lieve klanten,

  Het is alweer een half jaar geleden dat we u informeerden over onze samenwerking met onze collega en familiebedrijf “Bakkerij Voncken” met als doel de continuïteit van onze bakkerij te waarborgen, zowel voor u als klant als voor onze medewerkers.

  Wij zijn verheugd te kunnen zeggen dat dit tot nu toe heel goed bevallen is. Ruim 5 maanden geleden zijn we begonnen met het integreren van het volledige brood en broodjes assortiment en wordt er door Voncken ook reeds geruime tijd vlaai voor ons gebakken. Dit hebben wij allemaal vlekkeloos in ons assortiment kunnen opnemen. Vanwege de positieve ervaringen en het goede gevoel dat hiermee gepaard gaat, zullen wij vanaf 1 oktober officieel tot de bakkerij Voncken familie behoren, maar wij blijven wel Bakkerij Mennens heten. Dit biedt ook voor ons, de mogelijkheid voor u als trouwe klant om nu nog meer dingen op touw te gaan zetten.

  Wat staat er nu te gebeuren bij bakkerij Mennens?

  • Vanaf 3 oktober zijn we wekelijks op dinsdag geopend. Vanaf die dag zijn we 6 dagen per week voor u geopend!
  • De dinsdag wordt onze nieuwe actiedag, de ‘Brooddag’, waarop u 4 broden kunt krijgen voor slechts € 9.45.
  • Wekelijks zijn er meer aanbiedingen in het gehele assortiment, dus zowel in brood, banket, snacks, vlaai enz.
  • Speciale acties en kortingen met de Voncken klantenpas.
  • Gemakkelijk online bestellen via onze uitgebreide Webshop op www.bakkerijvoncken.nl
  • We introduceren een mooie en handige Cadeaukaart
  • Een nog breder assortiment, met voor ieder wat wils.
  • Elke week ontvangt u een online nieuwsbrief met daarin de aanbiedingen voor de komende week en kunt u een Limburgse abrikozen vlaai winnen.
  • Bij uw aankoop krijgt u wekelijks een aanbiedingsflyer mee.
  • We voegen het volledige assortiment van Chocolaterie Noir toe, voorheen bekend als Choman in Beek.

  Ik, Frits, zal betrokken blijven bij onze winkel en zichtbaar aanwezig zijn, samen met onze andere vertrouwde medewerkers. Samen met de familie Voncken zullen we ons uiterste best doen om u nog meer te laten genieten van ons uitgebreide aanbod aan brood, gebak, vlaai, chocolade, snacks, belegde broodjes, en meer. Veel van de bekende gebakjes en vlaaien van Mennens zullen worden overgenomen door Bakkerij Voncken, zodat de herkenbaarheid behouden blijft.
  We hebben er alle vertrouwen in en kijken uit naar deze prachtige samenwerking en samensmelting, zodat ambachtelijk brood, banket en chocoladewerk ook in de toekomst in Beek beschikbaar blijven.

  Namens het hele team van Bakkerij Mennens willen we u bedanken voor uw jarenlange vertrouwen en steun, en we hopen u van harte te mogen begroeten in onze nieuwe toekomst.

  Met hartelijke groet,
  Frits Mennens en het hele team.