Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug gaan

  Opening Bakkerij Voncken Rodaboulevard te Kerkrade

  13 jun 2023

  Na een reis van 116 jaar ambacht en vakmanschap heeft Bakkerij Voncken vanochtend haar gedroomde Flagshipstore geopend aan de Rodaboulevard te Kerkrade. In het bij zijn van Familie, medewerkers en vrienden zegende deken bouwman de nieuwe winkel in.

  De nieuwe Flagshipstore is onderdeel van een grote uitbreiding van de huidige productielocatie die het bedrijf later deze zomer volledig in gebruik zal nemen. ‘De opening van de Flagshipstore is een lang gekoesterde droom en komt vandaag na jaren van keihard werken uit.

  Wij zijn onze medewerkers enorm dankbaar, want uiteindelijk realiseer je dit niet alleen. Dit is een teamprestatie van groots formaat, verteld Frans Voncken(directie) vol lof.’ De afgelopen jaren opende het bedrijf op verschillende locaties in Zuid-Limburg diverse filialen met een full service concept, winkels met naast een bakkerij functie ook een uitgebreide lunchroom.

  In de Flagshipstore in Kerkrade is alles te vinden waar Bakkerij Voncken voor staat. Een winkel en lunchcafé vol brood, banket, patisserie, ijs en chocolade. Een totaal beleving waar bakkerij Voncken zich al een aantal jaar geleden op heeft toegelegd. ‘De wensen van een consument veranderen sneller dan ooit. Met een normale bakkerswinkel kom je er tegenwoordig niet meer. Wij hebben als bedrijf een aantal jaar geleden ingezet op het creëren van belevingswinkels waar de consument het ware geluk kan ervaren en kopen.

  Met het openen van onze Flagshipstore bouwen we verder aan deze visie en voelt dit echt als de kers op de taart, aldus Julien De la Haije(directie)’. Sinds 1907 staat Bakkerij Voncken al voor puur ambacht. Een uniek onderdeel van de Flagshipstore is de speciaal ingerichte taartenshowroom vol creaties en ideeën. ‘Voor mij is vandaag een droom in vervulling gegaan. Een taartenshowroom waar klanten hun ultieme taart kunnen samenstellen, dat is iets daar droom ik al jaren van. Met onze nieuwe taarten showroom kunnen wij deze expertise nog verder uitbouwen en nog meer mensen het ultieme geluk bezorgen, aldus Piroschka Voncken(directie)’.

  Bakkerij Voncken zal de komende weken de nieuwe productielocatie, gelegen achter de Flagshipstore, verder afbouwen en in gebruik nemen. Daarmee is het bedrijf klaar voor de toekomst en zal het er alles aan doen het ambacht ook in de toekomst te waarborgen.