Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten

  Meest gestelde vragen

  Hoe bestel ik op jullie webshop?

  Bezorgen jullie ook aan huis?
  Absoluut! Wij bezorgen in de regio Parkstad, Nuth, Gulpen, Vaals en Maastricht al vanaf een bestelbedrag van € 32,50. De bezorgkosten bedragen in deze regio € 9,50.

  Hebben jullie ook lactose en/of glutenvrije producten in jullie assortiment?
  Er komt steeds meer vraag naar deze producten. Van heerlijk gebak, tot bijzonder brood. Het is allemaal gemakkelijk te bestellen in onze webshop.


  Hebben jullie informatie over de ingrediënten en allergenen van jullie producten?
  Onder al onze producten treft u in de webshop de ingrediëntspecificatie en de allergenen aan. Voor meer informatie kunt u ook altijd contact opnemen met de bakkerij of onze winkels.


  Tot hoe laat kan ik een bestelling plaatsen voor de volgende dag?
  U kunt uw bestellingen maar liefst tot 18:00 uur plaatsen in onze webshop. De bestelling wordt indien gewenst de volgende dag bezorgd of staat voor u klaar in een van onze winkels. Bestellingen voor zondag dienen vrijdag voor 18:00 uur geplaatst te zijn!


  Maken jullie ook taarten naar wens van de klant?
  Jazeker! Neem een kijkje bij ‘Onze Taarten’ en doe inspiratie op! Honderden taarten, volledig naar wens gemaakt. Van groot tot klein, van wit tot rood, van elegante bruidstaart tot superhelden taart, niets is te gek!

  Maak snel een afspraak via de taartenpagina

  Onderstaand treft u de meest gestelde vragen aan m.b.t. het bestellen op onze webshop

  Ik ben mijn gebruikersnaam kwijt
  De gebruikersnaam is altijd uw e-mailadres.

  Ik ben mijn wachtwoord kwijt
  Mocht u onverhoopt uw wachtwoord kwijt zijn, kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen via de volgende link:
  Vraag hier een nieuw wachtwoord aan!
  U mag natuurlijk ook altijd een mail sturen of bellen, zodat wij met u mee kunnen kijken om dit probleem op te lossen.

  Ik kan een bepaalde datum niet kiezen
  Bovenstaande probleem kan voorkomen als u gebruik maakt van onze brooddag. Elk filiaal heeft één dag per week brooddag. In Kerkrade is dit bijvoorbeeld op donderdag. Koopt u de brooddag voor filiaal Kerkrade, dan kunt u in dat geval alleen donderdagen selecteren en geen andere dag van de week.

  Het zou ook zomaar kunnen zijn dat het door u gekozen filiaal gesloten is. Ons filiaal aan de Kasteellaan is bijvoorbeeld elke zondag en maandag gesloten. U kunt voor dit filiaal daarom enkel dinsdag t/m zaterdag selecteren. U kunt de complete brooddag lijst en openingstijden terugvinden via: Openingstijden en andere informatie

  Waar kan ik de tekst voor op mijn taart noteren?
  Bij de meeste taarten kunt u bij het product zelf aangeven of er we/geen tekst op de taart dient te komen. Mocht deze optie er toch niet zijn, mag u de tekst altijd in het opmerking veld noteren. Deze mogelijkheid komt terug bij de laatste stap van het afronden van uw bestelling.

  Ik kan het gewenste filiaal niet selecteren
  Als u via een tablet of gsm de bestelling plaatst zijn enkel de bovenste 8 filialen zichtbaar. De overige filialen kunt u vinden door naar beneden te scrollen. De filialen staat op alfabet, deze zouden snel vindbaar moeten zijn.