Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug gaan

  Lunch- ijscafés

  Lunch- ijscafés

  Sinds de oprichting op 1 april 1907, hebben wij ons vol overgave en passie uitsluitend toegelegd op het bakken van diverse soorten vers brood en het maken van heerlijke banket specialiteiten. Echter sinds 2016 richten wij ons tevens sterk op “beleving” van de door ons aangeboden producten. De Gastronomie is voor ons dan ook een ontdekkingsreis waarin we een nieuw tijdperk zijn ingegaan. Een tijdperk waarin we u van over de hele wereld de beste producten willen aanbieden. En waar u in een moderne ambiance kunt genieten van onze Lunchcafés.

  Start de dag met een lekker ontbijt

  Om de dag goed te beginnen, kunt u bij ons terecht voor een lekker stevig ontbijt, Frans ontbijt of een ontbijt voor twee, wij bieden u een keuze, zodat er altijd een ontbijt is dat bij u past. Altijd verse warme broodjes en heerlijk beleg met een lekker bakje koffie.


  Gezellig lunchen

  Voor een overheerlijke lunch bent u bij ons ook aan het goede adres.  In onze Lunchcafés kunt u genieten van onze rijkelijk belegde Panino broodjes, soepen, verse salades, diverse snackbroodjes, overheerlijke kipsaté, ons lekkere kippenpasteitje en nog veel meer…

  Geniet van onze heerlijke Weense koffiespecialiteiten, Thee of Bio Limonades!

  Weense koffiespecialiteiten, thee en bio limonades

  Wij zijn ontzettend verheugd en trots een partner te hebben gevonden, voor wat betreft het koffie, thee en bio limonade concept.
  De firma Schärf uit Wenen en Neusiedl am See in Oostenrijk is hèt familiebedrijf met dit compleet koffieconcept dat onder andere zorg
  draagt voor dè perfecte koffie van de gebrande koffieboon tot de presentatie ervan.
  U kunt genieten van een koffie die bestaat uit 100% hoogland Arabica koffiebonen.

  Schärf is wereldwijd vertegenwoordigd in 18 landen en wij zijn trots hun eerste partner te mogen zijn in Nederland.
  Wij nodigen u van harte uit, om van de geweldige producten te komen genieten.
  Of het nu gaat om hun koffie, een heerlijke Leonardo, een Bio Limonade, een chocolade verwennerij of een Iced tea.
  Stuk voor stuk kunnen wij u deze specialiteiten van harte aanbevelen, omdat wij ervan overtuigd zijn,
  dat wij u hiermee niet alleen een heerlijk, maar ook een eerlijk topproduct kunnen serveren.

  Bekijk onze Lunchcafés

  Ijscafés

  Er is niks lekkerders dan bij goed weer te kunnen genieten van ons heerlijke schepijs en ijscoupes. Ons ijs wordt iedere dag op ambachtelijke wijze bereid. De receptuur hiervoor hebben wij gevonden in Longarone (Noord Italië), aan de voet van de Dolomieten. Het ijs wordt uitsluitend vervaardigd met boerenmelk. Vandaar de pure smaak sensatie en het overheerljke aroma.

  Voor ons vruchtenijs gebruiken wij enkel verse ingrediënten zoals aardbeien, banaan, bosvruchten en mango. Dit ijs is gemaakt op waterbasis zo kunnen mensen met een melk/lactose allergie ook van ons heerlijk ijs genieten.

  Ons assortiment bestaat uit ruim 24 smaken, maar wisselt dagelijks.

  U vindt onze ijscafés in Brunssum, Landgraaf, Maastricht de Beente, Maastricht Brusselse Poort en Nuth.