Zoek
Terug gaan

Bakkerij Voncken nu ook in Margraten en Berg en Terblijt

01 nov 2020

U zult wellicht vernomen hebben dat bakkerij Prevoo per 1 november over is gegaan naar Bakkerij Voncken. Daarmee is het aantal filialen gegroeid naar 21.

Bakkerij Voncken is een 4e generatie familiebedrijf dat 113 jaar jong is en wordt geleidt door Piroschka en Frans Voncken. Julien staat als 5e generatie klaar om de toekomst van dit ambachtelijke bedrijf te waarborgen. Ondanks de roerige Corona tijden zijn wij volop in beweging en durven wij het toch aan om ons bedrijf te laten groeien met het oog op een gezonde toekomst. 7 dagen in de week bakken we dagelijks vers brood en banket voor vele klanten en instellingen in Zuid Limburg. Onze onlangs geopende winkel met uitgebreid lunchcafé en chocolaterie ligt zelfs heel dicht bij u in de buurt, in winkelcentrum de Beente in Maastricht.

3 november hebben wij de winkels Margraten en Berg en Terblijt na een kleine verbouwing heropend. We verheugen ons erop om samen met het team van Bakkerij Prevoo aan de slag te mogen gaan. Er zullen zeker dingen veranderen maar er zullen ook zeker dingen blijven.

We heten u van harte welkom!

Julien, Piroschka en Frans Voncken